I'm broken.

Jadu vad skall jag säga. Jag måste komma ut ur garderoben =( Jag är i två delar, jag saknar mitt ''förra'' liv. Och just nu känner jag mig bara ensam och deprimerande nu för tiden. Tänker för mkt , ja jag är ensam och det är mitt fel =( Jag gjorde bort mig. Var för mycket för folk =/ men varför tar jag inte tag i detta och försöker göra bättre? jo för jag är rädd att sabba för andra människor och göra det sämre än det redan är =/

Förlåt.

Kommentarer
Postat av: Louise

ta hand om dig själv och tänk inte alltid på alla andra i första hand. På det sättet får man inte det liv man vill ha. För även fast man tänker på sig själv så betyder inte det att man sabbar för andra.

Våga försöka göra det bättre, det är bara du som lider av att det är så som det är nu. Kram

2009-04-20 @ 19:46:46
URL: http://misslollo.webblogg.se/
Postat av: Unix De'Master?

Hörrudu, jag vill också lana serru. Var ju typ "ett liv" sen vi gjorde det nu. ;)

2009-04-27 @ 16:47:22
Postat av: L

Haha, först ska jag bara säga att jag gillar att folk gör som jag. Skriver en bokstav eller typ mr.X. MenMen, det sprids väl.



Sedan tänkte jag bara sprida lite solsken i ditt liv, känns som du kanske behöver det.



Och nu lite ordbajseri.



Jag har börjat leva mitt liv mer och mer, som om jag inte vore sjuk. Jag börjar lita på att jag orkar saker, som jag egentligen inte orkar. Och Nu sitter jag här och vet du jag mår så mycket bättre

Nu har jag bestämt mig för att våga lita på att allt är möjligt,att kärleken är starkare än allt annat, även sjukdom.



Känns nästan som jag ska be om ursäkt för den dåliga uppdatteringen av kommentarer. Jag gillar att läsa det du skriver, sluta inte nu.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0