Känslan, sveket och slaget.

Alla har vi väll känslan av att gilla en människa, glädjen som sprids i kroppen. Värmen och den nervösa känslan som pirrar i magen. Känslana att träffa personen är underbar, man vill helt enkelt bara krama människan en hel dag eller om inte mer :P Fasst denna känsla är ju som sagt inte alltid motsvarad. Och slår oftast tillbaka hårdare än vad lyckan gav en.

Känslan är underbar det kan ingen människa säga imot, men att gilla en person och sedan få kommentaren - Kan vi inte vara vara vänner? Eller liknande. Det är slaget som svider i varje människas hjärta. Det värsta är att man absolut inte kan göra nått alls åt saken. Man kan spela med och säga att man skall vara vänner för man vill uppleva ''känslan''. Men känslan försvinner, det spännande , det pirrande försvinner . Och man känner sig dum och ledsen slaget har lämmnat ett öppet sår som förblöder.

Detta förekommer oftast för många ''killar'' i min sinvinkel, men även såklart för er tjejer tror jag. Det händer gång på gång, det känns som man är menad som en kompis människa. Inte för att man alltid är på jakt efter kärleken hela tiden. Utom när känslan kommer, vad skall man göra då? Man styr tyvärr inte vilken människa som får en kropp agera konstigt. Ge allt och satsa tycket många människor man skall göra, för vad har man att förlora? Jo man har sitt självförtroende på spel, och enligt mig äre inget man bara lekar med. Det tar lång tid att bygga upp en mur med hål i, alltså muren håller inte ihop även hur mycket du försöker bygga på den om du har massa hål i grunden. Dom hålen är jobbigt att fylla igen och tyvärr rasar dom väligt lätt ner igen.

Känslan är underbar som ni alla vet ;) Men sveket gör öppna köttsår som inte läker i första taget , och folk som säger det bara är att leta efter nytt folk kan väll för en gångs skulls tänka innan dom säger nått.
Man måste ta sig tid i livet, tid för sig själv. För om du inte kan laga din egen mur så skall du inte försöka fylla den med andra människor =/ Du skall inte iaf fylla den med andra människor, fasst bygga upp den med hjälp av andra är ett sätt som borde funka rätt bra.

Kommentarer
Postat av: Louise

jaja, tror faktiskt inte att det är bara killar som utsätts för det här. Tror att alla utsätts lika mycket och tror att det inte är många som vågar känna den där känslan innan man vet säkert, eftersom det är så lätt att bli sårad genom att visa sin sårbarhet och sina känslor.



En känd poet sa på tv-programmet allsång på skansen (ja kanske inte precis vad jag säger nu utan mer min tolkning av hans ord)



- Det är lätt att hata men svårt att visa kärlek och älska eftersom man då är tvungen att öppna upp sig själv alldeles för mycket. Så det är det som är modigt att våga älska någon annan människa, för man blir så sårbar.



Så jag tror faktiskt att det är många som inte vågar känna känslan fullt helt enkelt och därför tar det på avstånd och väntar tills den "rätta" infinner sig.



Ja, jag hoppas du fattar på ett ungefär vad jag menar. Vet inte om det här är svaret hjälper dig att få svar på dina frågor, men kanske lite.

2009-07-20 @ 19:25:38
URL: http://misslollo.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0