Så som löven faller.

Varför faller löven för människor som inte gillar dom eller älska dom tillbaka?  En människa som knappt vill veta av lövens exsistans. Dom kommer bli liggande kvar på backen som ett öppet sår som tar lång tid läka. Men fråga är, skall vi börja om på nytt och söka efter denna person som nästan alla av oss söker efter eller skall vi försöka övertala denna människa att ge oss en chans att visa våra vingar och färger.

Och varför ska ''löven'' alltid falla för fel person? Visst vi alla är attraherad av olika saker och personer, eftersom alla har olika smak. En kär vän sa till mig, att det oftas kan vara att ena lövet eller människan dras för mycket till denna människa så det bara känns som en påträngande känsla. Dock känns det lite felt att vänta på att möggla eller att blomma, fasst jag tror man måste vänta ett tag iaf. Låta människan tänka, men väntar man för länge så förmultlar man bara själv och hälften satsat inget vunnet. Det känns som man måste ge allt eller inget dock med en seg start.
Fasst som sagt, jag kan knappast detta efter så många gånger jag failat själv.

Men hur mycket man en vill måste man respektera den andra parten i spelet. Fasst vill inte människan så är det jätte jobbigt att ha nån runt halsen när man ikkje vill. Det är nästan lika jobbigt som obesvard vänskap/kärlek.
Fasst att bara släppa taget är ikkje så lätt det hlr, fasst man måste nog bara inse man är körd och borde skämmas som försöker så mycket efter så lite visdom om människan. Fasst samtidigt kan det vara värd de med, vilket jag vill tro att det är jämt, värt att leva livet.

Lev livet som om det skulle ta slut imorgon.

Kommentarer
Postat av: Louise

oh yes det är så värt att leva livet ändå. För eg (även fast det kan kännas surt och meningslöst ibland) går det bra att leva även fast man har en obesvarad kärlek osv.



Det bästa är att försöka tt gå vidare, även fast det skiter sig stup i kvarten.



Så ja, man ska leva så som om dagen var den sista! :)

2009-06-17 @ 18:09:59
URL: http://misslollo.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0