Liv är komplicerade saker..

Morgon, alla glda och lyckliga människor.
Ja, hur skall jag säga min dag började ? Det blev iaf inte som jag tänkt det. Min kära Mor vägrade låta mig cyckla hela vägen så det vart värst sovmorgonen för mig iställe =) 3.30 klev vi båda upp och sedan åkte vi till praktiken.
På plats fick jag börja dagen med en jummen kopp kaffe och vänta på min arbetsledare dom kommande 7 veckorna. När han kom så bytte jag om till mina vita fina bagarkläder och sedan vare inte mycket till lugn stund eller. Började med att sätta massa deger och plåta som en jude piskad av en av faraos slavdrivare.

Jobba och slet tills fingrarna nästan börja blöda, 11.00 slutade jag för dagen. Ahaja vad skall jag göra nu då tänkte jag? Hmm jag går till altinska ! jippi när jag väll kommit ifrån skolan dröjer det inte mer än några timmar innan jag är tillbaka där:P

Så fort jag kom till skolan sprang jag ihop med Frtiz (vägledaren) som tyckte jag skulle guida några skolor till och snäll som jag är kunde jag inte säga nej :P Så nu har jag 2 uppdrag ifrån skolan , först skall jag vara konfransier eller hur katten det stavas under Sesam, och sedan det dära Fritz tyckte jag skulle gå på. Jippi! jag måste älska skolan eller nått så mycket extra jag tar på mig ^^ aja men nån idiot måste offra sig =)

Fick nya arbetstider för Praktiken nyss. 2.00-11.00 så nu skall jag få sova hos Mormor och Morfar varje dag <3 tack ^^

Dagens sorg, vilket smärtar =( Idag vart Mormor & Morfar tvungen att avlida deras hund Emma. Stackars hund och stackars Mormor och Morfar. Att livet kan vara så kort, och att det är så svårt att ta farväl.


Natti Natti

Aja, känns tungt gå lägga sig nu :P men jag redan vart vaken för länge :P Imorgon börjar praktiken. 2.00 skall jag kliva upp och sedan cykla 2 mil + .
Natti Natti alla som har ett normallt liv ;)

Scouter är inget leka med ...

Aja nu kommer jag hem efter en ensam och hårdnatt ifrån Gustavbergsscoutkår. Vi hade indian hajk (A) 3 ledar varav en var jag plus 30 barn typ. Och barnen är inte alltid dom snällaste och gulligaste men det verkar som jag överlevt denna natt iaf :P

En snabb repris vad vi gjorde , Ida och jag åkte till Ica Maxi efter jag slutat skolan  ( jag hade en stor jäkla ryggsäck :O var som att bära ett hus kändes det som ). Iaf på maxi skulle vi handla allt ifrån hårspray till tomater:P Innan vi åkte till scoutlokalen så svängde vi in på Apollo och slänge i oss en halv pizza var och grovskissade hela hajken på en kvar :P

Framme på plats, barnen kom, barnen packade upp sina saker och sedan vart det typ ut och mula mig i snön .

Sedan imot kvällen hade vi en jätte snäll Pappa vid namn Jerker som ställe till med eldshow och spruta sin eld runt omkring oss och sedan vifta han med en enorm självlysande tungpercing :P Hajkens höjdpunkt enligt många :P
Enligt andra barn var det sanning och konka som vi körde på kvällen xD Iaf jag och ca 10 barn till (går i 4:an barnen ... ).
Mer än så skall jag inte säga :P men dom var jätte gulliga med varandra och har till och med filmat lite under ''pussarna'' xD

Sov som en stock den natten, vaknade och sen vare bara ut i snön och busa till man genomblött ungefär.
Sen hem till duschen och musiken <3 Men känner mig fortfarande ensam ....

Refreashment.

Ojoj, vilken långdragen dag , började med att jag stod själv på brödsidan på skolan . Vilket innebär ganska mkt jobb när man är trött  :P sen knåda jag 5 kg marsipan och gjorde den orange ( Var vitt) eftersom skolan hade nån beställning på bandybollar :S

Sedan på lunchrasten gick jag till John Bauer för att klippa mig , vilket behövdes eftersom jag såg ut som en vildväxt mossa i skallen. Problem var bara att min lunchrast vart något längre än jag hade tänkt mig :P Det vart nog den längsta rasten i hela mitt liv, 5 timmar ! ! Iaf tjejen som klippte mig var ganska trevlig faktiskt men ganska osäker oxå , men det kan jag förstå =) Hon började med att klippa bort lite mossa ifrån min träskalle sedan trädde hon en kondom över min skalle. Hehe första kondomen var för liten , så hon var tvungen springa leta en större xD
Iaf när kondomen var på plats så drog hon och slet tills jag såg ut som en punkar utan nått hår alls typ. Jag tror hon gjorde slingor på mig , dom skulle bli jeansblå vilket är en färg jag aldrig hört om innan :P



Detta är det färdiga resultatet


Kärlek?¿

Kvällen lider imot sitt slut och här sitter jag med mina utbrända stearinljus med Opium lukt. Sitter här funderar vad kärlek igentligen innebär.  Många söker vi efter den rätta, kvinnan eller mannen i vårat liv som vi vill tillbringa resten av våra sköra liv med. Så många unga, yngre än mig till och med hoppas/tror att deras första ''kärlek'' är den enda rätta.

Men finns det verkligen nån ''rätta'' ? Det finns många människor som gifter sig och lovar att älska varanda enda tills döden skiljer dom åt - Så länge vi bådas andas typ. Men det finns ju flera miljoner människor bara i Norden, hur skall vi kunna hitta den som passar oss bäst då?

Det tror jag faktiskt inte att man gör, jag tror man träffar nån man tycker väldigt mycket om och har gemensamma intressen,  en väldigt djup vänskap.  Vi ungdomar träffar någon som vi säger att alltid skall vara tillsammans , fasst 40-60 år till ska vi leva iaf och det är en ganska lång tid det. Vi träffar alltid nya människor på nya platser som ger nya spännande upplevelser, och intresset för pojk/flickvännen kan sväva iväg som ett löv i vinden. Och vid äkta kärlek händer det ju inte att man tappar intresset för sin älskade.

Men vad är igenteligen kärlek då? Är det bara ett ord som beskriver djupare vänskap?

Jag hoppas självklart att det inte är så, jag tror / vill tro på äkta kärlek, men tror det är sällsynt. Jag kan gemföra med min Mormor och Morfar det har alltid varit dom två i alla väder och motgångar men är det äkta kärlek ? Ja, jag vill iaf tro det.

Det finns vissa folk som bara letar partner för att ha någon, vilket är så tragiskt fel =( Då är det bättre att man är vän men denna person eller väntar på den rätta iställe för att krossa nån hjärta på vänge.

Kärlek är nått som finns överallt, eftersom kärlek aldrig bara finns på ett ställe. Kärlek studdsar runt som en boll till du hittar en person som studdsar åt samma håll som dig.

För mig är kärlek iaf ett bevis på djup vänskap , djupare än många omkring en kan förstå.



Ps. älskar denna låt :S  iaf denna version , sjukt sjukt mycket bättre än orginalet =)

Vår i luften.

Nu är man hemma efter denna pinsamt långa skoldag :P Skoldagen började med att Mats hade en redovisning på 45-50 min om sina 25 olika recept :P Mats må vara duktig pga vem han är det måste jag medge . Men det vart för lång och jag sommnade näst in till. Sedan redovisade Ida en snabbis . Måste bara slänga in en flik här att jag hatar en viss person jätte mkt! ;) Min kära klass vet precis vem jag snackar om.

Kallt som som nordpolen var det i morse oxå, men solen hittade fram senare när Elin, Ida , Sonja och jag gick på stan en stund. Mysigt att umgås med klass måste jag medge för första gången på länge :P Tack för idag ;)

Imorgon gäller det, John Bauer , 12.30 = Ny frisyr till mig ;P Hoppas det blir bra. Ida skall färga håret samtidgt och vår husmor på skolan skall oxå klippa sig då :P

Njut av solen gott folk , det skall iaf jag göra!


Ida's Blogg test!

Jaja, jag är ju som sagt helt oskillad när vi snackar internet och garanterad när vi snackar om bloggar !  Okej, då tänker ni antageligen såhära - Varför ska du försöka blogga om du kan ett piss? :P Jadu det faktiskt inte hlr =) men nu blev det så. ^^ 

Ida fixa bloggen , pga jag inte fatta ett piss :P Men hon lät mig inte komma undan så lätt.  Så nu måste jag klara Idas test för att få ett G i bloggning.

Testet bestod igentligen bara att jag skulle lägga in ett musik klipp ifrån youtube på denna lilla blogg. Och jag skall inte säga att jag hade det lätt att lyckas med denna Request :P Men efter x-antal svettiga minuter så lyckades jag =)




Så njut av denna låt, älskar den =)

Marcus!

Hej jag heter Ida!
Jag är Marcus jättesnälla vän som hjälper honom med bloggen :)
Här kommer Marcus antagligen skriva ner alla sina tankar och funderingar, som vi gladeligen kan ta del av. :)

Ha det bra!

Ciao!

RSS 2.0