One True Flame

Morgon Morgon, måste bara be om ursäkt om det finns nån där ute som bruka läsa min blogg och jag inte har skrivigt på ett tag. Men skall försöka dela med mig av mina tankar så gott det går =)

Jag har kommit fram till att det är värt länga , att kämpa gott folk. Alltså , man skall ikkje sörja att man inte träffat ''kärleken'' än för livet är långt . Jo visst det är inte fel att längta att kämpa för det, men anstränger man sig för mycket blir det lätt ''överarbetat'' om ni förstår vad jag menar. Du som person längar så mycket efter någon att älska att du ibland inte är det personen du vanligvis är. Vissa personer är jätte jätte snälla och gulliga när dom träffar nya personer men sen när dom fått den ''kärleken'' dom sökt så blir dom sig själv igen. Och man inser att den personen man nu är tillsammans med inte är den personen som passar ditt liv .

Det jag försöker säga är att folk aldrig skall ge upp! Tveka inte på att kärleken för den kommer, och tveka inte på att vänta tills den kommer knackar på din dörr. Jag tror det är värt vänta.

För kärlek går inte beskriva med ord eller på nått annat sätt. Dom visar kärlek bra i filmer som t.ex i Pearl harbour. Det är underbarkärleks film men jag tror att när du finner din egen kärlek kommer det inte kunna gå beskrivas. Ingen kommer förstå känslan som du upplever och den värmen som sprids i din kropp.

För när du träffar han/hon som du känner är hjärtat i din själ. Som ser på dig och får dig känna dig som hemma.


Och ja, låttiteln i rubriken är en Darin låt.. Hit me ;P Fasst låten är fin...


I'm broken.

Jadu vad skall jag säga. Jag måste komma ut ur garderoben =( Jag är i två delar, jag saknar mitt ''förra'' liv. Och just nu känner jag mig bara ensam och deprimerande nu för tiden. Tänker för mkt , ja jag är ensam och det är mitt fel =( Jag gjorde bort mig. Var för mycket för folk =/ men varför tar jag inte tag i detta och försöker göra bättre? jo för jag är rädd att sabba för andra människor och göra det sämre än det redan är =/

Förlåt.

365 dagar.

När jag endå är igång skriver kom jag tänka på en ''dikt'' jag skrivgt för ett tag sedan . Och eftersom det är så många skribenter som kommenterar på min blogg tänkte jag ni skulle hjälpa mig tyckta till =) Enjoy. Tyck till vill gärna lära mig skriva bättre.


Jag vet att jag inte kan leva utan dig!
Vad ska jag göra i hela 365 dagar och nätter?
Vad ska jag säga eller göra i 12 månader och 52 veckor?
Jag vill ju vara din!
Jag vill känna mig som en ensam snäcka i det stora havet,
men bara om du är ägaren till den!
Jag vill vara det ensamma gröna trädet,
men bara om du är skogen!
Fast nu känner jag mig som månen som fölorat sin himmel!
Jag vet inte om jag kan leva utan dig ..
vad ska jag göra i hela 365 dagar och nätter?
vad ska jag säga eller göra i 12 månader och 52 veckor?
vad ska jag tro?
när jag är som den ensamma stjärnan i nattens mörker och bara väntar på att en dag få kunna falla....


Vem vill inte?

Vem vill inte ha nån att dela sitt liv med? Hmm jadu det  är då inte många iaf tror jag. Men blir denna längtan efter en partner som ett spel eller att man blir för desperat att man inte tänker kärlek längre utom närhet av en annan person? Visst närhet av andra könet eller samma könset beror på din läggning är väldigt mysigt och alla vill ha det, men älskar man den personen? eller måste man älska en person för att ha fysisk kontakt? Alltså enligt mig tkr jag kramar och små mys är väll inget märkvärdigt och det kan väll man ha med en kompis utan att det skall kallas kärlek. Men ett fel som många gör fel enligt mig är att ha sex för tidigt, för mig vill jag sex skall vara en fin sak. Och om det inte vore 2000 talet skulle det fortfarande vara en fin sak. Men dagens ungdomar som mig och alla andra har förstör det fina i sex. Alltså det jag försöker säga är att visst folk kan ha fint sex, men alldelse för många har det bara för att ha det, det är många minderåriga som har sex nu för tiden. Alltså redan vid 14-15 års åldern. Tänk tillbaka när du var i den åldern , tänkte du på sex då? visste du om massa folk som hade sex? jag gjorde inte det iaf =/

Aja jag yrar massa , men det jag vill säga är att Sex skall vara en fin sak och inte användas i första hand .

Svett,blood och brännsår.

OjOj, det dära måste vart årets träningspass måste jag säga! 60 min laserhallen utan någon vila imellan :P Vilket resultera i en del äckligt svett , lite blod , några blåmärken och en jäkla massa bränsår både här och där :P Men värt var de , och mitt lag vann med hästlängder :P

Sen satt jag tänkte på en sak för mig själv påvägen hem, och det slog mig varför skulle det vara fel för en kille att läsa en ''Tjej'' bok eller en kärleks bok :O

För jag är helt jäkla besatt av Twilight serierna ! Och folk bruka bara titta på mig som en idiot när jag säger jag tkr dom är bra och att jag läst alla böcker 4 gånger st :S Men varför är det så fel för ?^^ Skulle det vara en tjej som läst dom och sagt dom var bra skulle ingen bry sig ;P Säger inte att det inte finns killar som läser dessa böcker för det finns de , jag är ett levande exempel :P Men frågan idag är varför har inte killar lika mkt rätt bara känsliga. Jag tror vi killar har samma rätt vara det men inte vågar visa det eller helt enkelt är lika känsliga . Men varför är inte killar lika känsliga? Nu kan vi snacka olika sätt känsliga. Men t.ex blir en kille slagen så kan han svälja det och inte säga det gjorde ont fasst det gjorde de, Varför ? det är ju bara dumt.. Inte coolt ta imot stryk men mindre coolt ge stryk. Sen är det samma sak i ett förhållande, tar det slut så blir tjejer oftast jätte lessna. Medan killar ibland inte ens bryr sig =/ Varför är det såhära? eller inbillar jag mig bara? 

Jadu, jag har inte så mycket svar på detta just nu, skall slänga mig i duschen så kanske jag kan tänka bättre sen =)

Guild fest !:O

24-26 åker jag till stockholm på guildfest :O Med massa folk jag aldrig träffat förut :P Skall bli skitkul! längtar ^^


Ord Utan Betydelse

Ahaja då sitter jag här igen i en källare med massa svettiga killar och är jättehungrig. Och denna gång skall jag dela med mina tankar om Ord utan betydelse.

Kärlek, det enda jag har lyckas bevisa med det i mitt liv är att det inte finns rum för misstag inom just kärlek. Är det då jag skall börja fundera på om man någonsin kommer få den rätta partnern? Nja, det tänker jag inte göra för jag tycker det är lite onödigt.

Men självklart, när man tror allt går så bra för en gångs skull och man får höra dem orden man vill göra så ska det ju alltid gå åt skogen (Nu har jag inte haft många ''förhållanden'') Fast det bästa man skall göra som inte många gör är att sätta sig ner med sitt ex och prata om det som varit. Det blir hur man än gör lite enklare i slutet än att bara skiljas. Men att skiljas som vän med en person man verkligen älskar/älskar är inte alltid så lätt.
Man måste analysera det som har varit och dra lärdom av det, annars kommer vi stå och trampa i samma skit hela livet. Men det är väl det som gör människan så unik, att vi inte alltid lär oss av våra misstag. Men om vi nu bara skulle börja analysera vad vi gör fel i vårt liv tror jag att du/vi kommer växa som människa väldigt mycket.

Ofta säger folk saker dem inte menar, det slinker bara ur en för man inte tänker sig för innan man öppnar sin mun. Inget fel med det, spontana tankar kan ofta vända saker till det bättre, man kan lika gärna förstöra för sig själv eller för personer runtom dig. Just inom kärlek tror jag folk säger saker för snabbt, utan att man verkligen menar det. Men tänk om du i ett sådant läge där du sagt massa saker till en person börja ''gilla'' någon annan, då måste du prata med den andra personen. För om ordet du sagt har någon betydelse alls så kan du inte bara gå vidare till någon annan och skita i den gamla.

Analysera,diskutera, reflektera och dra lärdom om det du vart med om i din ungdom, för du växer som människa.

Kasta inte ut dig ord när det gäller kärlek eller djupare vänskap, om du inte är säker på vart du står här på jorden.

Den som lyckas med att säga en massa känsliga saker till en person och sedan bara gå vidare till en annan är inte någon för dig! Personen i fråga är inte vuxen nog för att sätta sig ner och ta ansvar för sina handlingar eller sitt liv, tyvärr ännu mindre mogen för ett förhållande enligt mig.

Såklart, visst är det alltid lättare att bara fly ifrån problemen, men ha då i baktanke att ett problem som man inte löst riktigt alltid kommer tillbaka. Hur mycker man nu vill eller inte.

Ord utan bedydelse är ord som du kan behålla för dig själv i framtiden.


Och jag börjar bli sjukt nyfiken vem personen som bara skriver L som namn , vem det är alltså :P Det är iaf en fråga jag inte själv kan analysera om =)

Tack alla som orka komma hit och läsa igenom en liten bit med skit som finns i min skalle.

Tjejer ^^

Ville bara säga tack för ni finns <3 ^^

Morron Morron

Morgon alla morgonpigga människor som skulle råka vara uppe redan nu vid snart 7 tiden. En annan som jag har inte hunnit lägga sig än, sitter nämeligen på lan med 5 svettiga killar i en källare på Alnö :P Shit rädda mig ^^
Just detta fick mig att tänka på hur jag skulle klara mig utan ''tjejer'' i mitt liv. Nu snackar vi inte sex och kärlek utom vänskap. För det råkar vara så att mina flesta vänner är av det kvinnliga könet, nästan alla faktiskt.

Hur kommer det sig att jag verka komma bättre överrens med det andra könet? Hmm jag vet faktiskt inte svaret helt säkert, men jag kan ju gissa eller tänka mig varför det är så. Just för oss killar kan deta vara så att det känns mycket lättare att prata med en tjej om viktiga saker eller om du skulle behöva hjälp i livet, alltså jag säger inte att det inte finns killar som pratar med andra killar.Inte för att jag tror killar alltid öppnar sig så lätt och pratar ut vilket är mycket synd =/ Men jag tror det är vanligare att en kille hlr vill prata med en tjej om sånna saker. Man söker sällan medlidande ifrån en kille när man kan få det ifrån en tjej. Tjejer där imot pratar helst med varnadra. Undra varför det är så? Är tjejer mer öppna? Mer frivillig att söka hjälp? Eller bara mer sociallt uppväxta? Kan det verkeligen vara uppväxten som är skillnaden mellan tjej och kille? Alltså att det är sån stor skillnad mellan könen socialt .

 Sen är det kanske så att när man är ett gäng killar så hittar man ju på nått, kansker spelar lite poker eller går iväg spelar lite fotboll etc etc. Jag känner att vi killar inte bara ''är med varandra'' för att prata men jag kan ha mycket mycket fel i denna fråga. Men jag tkr det är vanligare man är med sina killkompisar och lirar poker t.ex än att man bara går tar en fika på stan eller liknande.

Men åter till uppväxten, spelar den så stor roll? Jovisst jag skulle säga det. För tjejer uppfostras att vara tjejer killar att vara killar. Killar klär man i gallon kläder som man tar högtryckstvätten och spolar av all smuts medan tjejer får rosa klänningar med rosetter och blir inlåsta på rummet för att ta hand om lilla nallen så han inte lämmnar hon och skaffar en annan flicka, Så hon måste städa åt nallen, laga mat åt nallen och krama han. 

Nä nu känns det som jag spåra ut här. Och det känns som jag inte stavas som jag ska =)

Jag vill bara slänga en liten förfrågan innan jag slutar vem den mysteriska L är , Tkr att din kommentar är så rätt. Jag håller precis med vad du säger, mycker bra skrivet =) Tack !



Här har skön musik till ;)

Stå på er.

Jag är så jävla less på folk just nu =/  Skall det vara så svårt att stå för vad man tycker, skall det vara så svårt säga sanningen? Varför skall man prata skit bakom ryggen på folk?
Folk tkr det är jäkligt kul iaf, och jag ber er som gör de att prata med mig iställe för att snacka massa skit som ni gör. Nu kommer nog aldrig ni som inte våga stå på er själv läsa detta men iaf .

Jag är störd, mjo tack har hört de många gånger och folk säger det hela tiden bakom min rygg. Jag ser ut som en bög och beter mig som en , Ahaja om det skulle vara så är det nå fel eller? Är det fel att vara Homosexuell i detta samhälle idag eller? Ja, tyvärr är det så. Tänk själv ser ni 2 tjejer kysser varanda klassas det oftas som sexigt eller liknande. Är det 2 killar som gör liknande så är det äckligt och borde inte finnas.
(Jag är Hetrosexuell men varför är det så fel med bögar? )
Och jag ser ut som en bög? jasså, hur ser en bög ut då? Får inte alla personer som vill vara Homo nu eller? måste man se ut som mig? eller måste man ser ut på ett visst sätt? Amen så är det idag.

Jag tkr ni kan berätta vad jag gör för fel, eller ska ni säga jag är perfekt ? Men att ni är för upptagna för att umgås med mig? Eller att ni inte har tid?

Nu har jag inge mer säga för stunden än att folk måste stå för vad dom tycker och sluta upp med att stå prata skitbakom ryggen på andra. Fegt Fegt Fegt

Lov is in the air!!!

Lov så brutalt skönt ! Första gången på typ 2 veckor jag sitter i mitt rum med min dator och min musik =)
Jaja, får skylla mig själv när jag lyssnar på lilla läraren gunnar >.< som tyckte Charm skulle passa mig perfekt .. Sure!!
Hatar stället så brutalt :P men va ska man göra? får överleva  5 veckor till =(

Men lite glädje finns det ju iaf =) Freja har fått sina 7 små dvärgar nu =) Dom är sjukt söta och jag älskar dom!  :P



Tihi. Tilda med sina 7 små dvärgar =)


Fuck dig ;)

Aja, söndag och man ska snart gå snussi nussa =/ men vad kan jag säga? Denna vecka ha vart både underbar och lika dålig som att få sova på soffa :P

Hmm vart ska jag börja? :P Träffat Jana 2 gånger denna vecka och kan säga båda gångerna va helt crazy och skit kul :P Tack <3 ^^ . I fredag var på teater , det var nån som Jana kände som spelade :P Hon var faktiskt ganska bra , och ni skulle sett hennes raseriutbrott, grr. Sedan äre det så att Jana bor långt som fan i skogen så fick vänta 2 timmar på hennes buss typ. Så vi sprang runt lite på stan leta nått ställe värma fötterna. Vi misslyckades ganska bra och yrade runt och red ett lejon eller två =S xD . Men iaf så hitta vi kebabcity som var öppet iaf . Där var det pommes och häxblanding :P
sjukt kul fredag ^^

Då kunde man ju räkna att lördagen skulle bli bra med ;) men den vart som en halvdålig b film. Skulle på bio med några grabbar och Isabell men det sluta med att alla fick sitta själv på en , på en film alla inte ville se :P misslyckat xD Sen var det mening vi skulle åka till njurunda och bubbla bubbelpool och softa som fan. Men någon person balla ur =/ quess who? Jo Isabelle. Så då vare 4 grabbar och jag kvar. Så när vi stod på navet vänta på bussen kom det en mysko gubbe i hoodtröja till oss. Han vinglade fram till vår lilla grp och fråga - Vem av er grabbar är äldst!!? Då pekade alla killar på mig. ( Alla andra killar var mkt större längre än mig .. Så sitter lilla jag där på en sten =( ) Men iaf så kommer mr mysko till mig och tkr jag skall sträcka ut handen. Och jag gör som han säger, och tadahallojs så ligger det Hasch, heroin eller nått annat jävla skit i min hand. Gubben säger - vad säger du? sugen. Jag säger att det inte är min grejj och pekar på en av dom andra grabbarna säger han skall fråga han ;) Så han går frågar den killen sedan kommer han tillbaka till mig =/ Han bara - Alltså gjorde jag fel? men grabben du måste förstå att jag oxå måste försörja mig, så krama han om mig typ.
Så jävla galen som jag är så svara jag, - Amen lungt mannen ( puffa han på axeln ) du gjorde inge fel. Men det är såhära jag gillar hallon och glass . hahahaha, Han stirrade på mig, såg ut som han skulle klippa till mig eller nått. Sedan skratta han och fråga vfan jag gillade det för , sedan fråga han om jag inte hade nån öl att sälja? Hmm, jag svarade såhära. Alltså jag sitter här på navet i bara en kavaj , vet inte riktigt vart jag skulle ha ölen. Han - Va! har du inge mer kläder på dig.. du kommer ju frysa ihjäl =(.. Sen gick han för bussen kom.

Sen så kom vi till njurunda och gick ragga på några fjortisar på okq8 eller vad de heter ;P sen åkte vi bubbla ^^ Sen fick jag sova på soffan =/

Aja det är typ min helg =)

Kram på er alla och ha det bra!

Less jag blir :P

aja skrev värsta långa inlägget.. det försvann så kortar ner det jätte mkt nu.
Onsdag var underbart ;) Percing,mat!,Prat , trevligt och stripstången :P

Men bomba mig med saker! Smsa ! ring ! Slå mig! gör nått! :P allt är bättre än denna tystnad och ensamhet :P

Tjing

RSS 2.0