Hur kan längtan finnas?

Hur kan det komma sig att man kan sakna eller längta efter en person jätte mycket fasst man inte träffat den på väldigt länge, eller nästan värre när man sakner en person man bara träffat en gång under en kort stund.
Hur kan man sakna nån så? Det vet jag faktiskt inte hur det funkar.

T.ex en person som du träffar på krogen, fotbollsmatch eller vad som helst. Hur saknar du en sån människa? Är det för du tror du gillar hon? Eller är det för att ni kom så bra överrens? Eller var det kanske en person som du skulle kunna leva med resten av ditt liv? Vem vet eller ja, inte jag iaf.

Men en person som du har haft bra kontakt med men inte längre har de, hur saknar man en sån människa? För om man saknar personen jätte mycket så borde man försökt hålla kontakten eller träffas =/ Fasst, det är ju inte alltid så lätt. Och jag tror många personer ångrar dom inte gjort det till en gammal vän eller en gammal flick-pojkvän.

Så hur vet vi det är längtan som vi har till denna person? Är det nått vi bara inbilla oss?

Men hur skall vi göra ? Om man saknar en person? Skall man kontakt den personen och säga som det är? Att man saknar personen och gärna vill träffa personen eller umgås med personen mer? Att man gillar personen eller att man tror man gillar personen? Jadu hur skall man göra?


Årets sommarplåga :O Den spelas jämt!

Wierd onsdag!

Ja, man kan inte säga onsdag var en normal dag :O Först mösspåtagning på torget :P Nästan hela klassen va där :P Iaf dom som man kan tänka sig vara på torget festa , Ida,Robin,Sonja,Sofie och Elin.

Så efter mösspåtagningen åt jag x antal gånger och jobbade 2 timmar, sedan vare bara att åka ditt Ida bodde =) och festa loss ^^

Orkar inte skriva mer just nu ^^

Fasst tack för onsdagskväll ^^

Utan vatten.

Ahaja, nu är man utan vatten hemma =/ Vilken röra :O Kan inte duscha, kan inte dricka vatten =/ Hmm det känns jätte mysko att inte kunna duscha när det behövs.. Att inte ha tillgång till rinnande vatten utan behöva spara på det lilla vi har i en dunk. =/

Är detta det barnen i afrika lever med varje dag? Som jag kallar en röra =/ Hur skammligt bortskämd är jag ? Som klagar för jag inte haft vatten rinnande ifrån kran på 1 dag :O Jag borde ju bara rycka på axlarna och ta det som en utmanning istället för att klaga att jag inte har nå vatten, och det tänker jag göra  =)

Imorgon börjar skolan igen :O och jag vet inte vad jag skall säga :P För folk verkar possitiva att träffa varandra igen även fasst folk ''hatar varandra''.

Hmm, jag vill fortfaranda veta vill veta vem du är den mystiska L  :O Tkr det är dags att du berättar vem du är snart ;)   ^^ 

Förresten är det Balen på lördag, och jag måste klippa mig, är det någon som har nå förslag hur jag skall klippa mig ? Nån som har nå bra förslag, tankar eller tips ? 

Hmm snart tar vi stunden gott folk och alla är glada, men frågan är.
Kommer ingen sakna skolan ? :O
Jag tror jag eller alla kommer sakna skolan på ett eller annat sätt. Jag kommer nog sakna dom relativt lugna dagarna men massa mysko folk ^^ Sen att man känner sig som en i mängden. Men ni när nu skolan slutar kommer jag inte längre vara en människa i mängden =/ Utom en ensam kille som bor ensam ute i skogen :P

Aja nu skall jag iaf ner till havet och bada >.< måste tvätta mig på nått sätt ^^ har ju som sagt inget vatten hemma :P Så nu skall jag ner till havet och årets första dopp ^^ Kommer bli kallt och jag kommer inte gilla de :P Fasst here i come kallvatten ^^

Kram alla =)



Kan inte bestämma mig =/

Kan inte bestämma mig vilken version jag tkr är bäst =/ Båda är sköna på sina sätt.


Hur skall de firas? :P

Jag har vart jävligt nära att skita i praktiken redan ifrån första veckan, vart så less och osocial som en människa kan vara. Men måste endå känna mig stolt när jag snart har nått målet! Det är ju endast 2 nätter kvar nu =)

Då har man stått ut 7 veckor med slaveri, utfrysning och sextrakasserier =/ Måste bara säga det är grymt skönt det är över iaf! Trodde aldrig jag skulle klara de  =) 1.00-11.00 varje dag i 7 veckor på ett ställe som har personer som hatar dig och bara vill utnyttja dig maximalt pga att du arbetar gratis.

Sen måste jag ställa frågan, Kan man gilla nån man inte träffar?
Eller är det bara nått som man inbillar sig att man gör ? Kanske man minns människan på ett bra sätt och bara det bra sidorna. Man har alltså glömt dom mörka sidorna hos människan, alltså ''mörka'' sidorna. Enligt mig har alla människor nån sida av sig själv som inte passa alla andra människor och på sätt är en ''mörk'' sida, det innebär inte att den förmågan / ''sak'' är en dålig sak igenteligen.

Eller ja, hur känner man att man gillar en person? Är det som jag tkr att man kan vara sig själv med denna människa och inte behöver tänka på sin yttre mask som man oftast använder även fasst man inte vill.
Gillar man personen för minnerna man har tsm med personen ? Eller var man bara lycklig under den tiden ? ^^

Aja vet inte vad jag skall skriva nu förutom att jag är glad att jag aldrig gav upp med praktiken! Men nu måste jag sova =/ praktik snart=(

Never Back Down.

Det finns en sak som är rätt med livet, och det måste ju vara - Ge aldrig upp!  Men frågan är, hur länge orkar man slå tillbaka innan man inte längre orkar ? Eller ja, hur länge orkar man stå upp innan skiten är för tung? Det finns ju en gräns inom sporten, när kroppen inte orkar mer lägger den av, men det är väldigt få människor som kan pressa sig så hårt.

Hur långt kan vi vanliga människor pressa oss? Innan ja, vi går in i väggen? Hur starka är vi igenteligen. Jag vet inte om vi är starkare än vi tror eller inte, fasst ibland känns det som att livet inte är värt leva. Men vi ger vanligtvis inte upp då! Och vad beror det på ? Hur får man styrkan att räcka till ?

Det finns ett citat ifrån en film som jag älskar
- ''It ain't about how hard you can hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward''. Rocky Balboa.

Det är svaret på mina frågor, men får nog aldrig svart på hur mkt vi människor kan gå, finns nog inget svar.
Fortsätt kämpa så länge det går! Och ge aldrig upp, hoppas aldrig ni når er gräns!

Gillade ingen låt så jätte mkt, fasst tror denna fasstna mest =/

Klagomål finns det nå lättare?

Som sagt finns det nått lättare än att klaga ? Spela roll om det är på sig själv om man klagar på andra , men alla klagar iaf typ =/

Jag känner mig allmänt nere just nu, vart ensam hemma denna helg =/ ååh tänker ni, vad skönt! Fasst njea, har man 350+ djur äre inte så kul vara själv hemma =(

Så har skött alla djur.

Idag när jag skulle mata kaninerna så fann jag en halv uppäten kaninunge i en bur =/ jag tål inte sånt, böla som en tre åring och hade ingen lust forsätta göra kaninerna, men vad hade jag för val?

Det som känns mest tungt just nu är att jag tar studenten om 3 veckor typ, och att jag knappt har nått göra på hela sommarn =/ Det känns jätte mysko...

What hurt's the most ?

Herregud, jag är en besatt liten kille som drömmer sig iväg i twilights världar :P
Frågan är om jag gillar låten för att den har göra med Twilight eller för att den är bra ^^

Man kan ju alltid fira att det bara är ca 6 dagar kvar av praktiken om jag har tur! Shit sen börjar snart det riktiga livet =/

Det riktiga livet? Ahaja va vuxet det låter. Detta innebär då alltså arbete? Ansvar? Tycket det låter som man måste mogna väldigt mycket som människa undet en kort period.

Frågan är, är jag redo att ta steget? Att bli ansvarsfull? Bli som folk förväntar sig. Förväntelser är en sak som är väldigt jobbigt att ''ha'' på sig. Det är jobbigt när folk tror man skall prestera bra, och så slutar det med att man misslyckas =/
Det är svårt att leva som folk förväntar sig att man skall göra eller hur man kommer bli. Fasst man skall väll leva sitt liv som man själv tycker och inte bry sig vad andra säger eller tycker , men det är ikkje lätt.
Föräldrar vill ju alltid att deras unge skall vara bäst , så dom kan vara stolt och skryta för sinna vänner om just deras son eller dotter som är så himmla duktig =) Men om deras barn är en ''medelråtta''  skryter föräldrar iaf? eller blir dom besvikna på sitt avkomma?

Uscha folk bruka säga till mig att jag tänker för mycket =/ vilket måste vara väldigt sant. Är jag ensam om att ha dessa tankar? Att tänka på mysko saker hela tiden? =/ Och om jag inte är det, hur klara alla att inte prata om det? Att inte söka efter svar? Vill folk inte veta sånna saker?

Eller tänker många såhära, ääh orka tänka på det, det löser sig på nått sätt?



New moon, filmen är efterlängtad redan =( typ ett halvår tills den släpps och lite till. 190 dagar eller vad det är typ =/ Den släpps när jag är inryckt i lumpen. Hoppas man får nått tillfälle sen den!

Om nån undrar

Som ovan, om nån undrar varför jag inte bloggat så mycket är det för att praktiken knäcker mig :P Jag sover inte som en vanlig människa ska längre , vilket är mitt eget fel dock kanske. Men jag vill inte vara fullt osocial med alla jag känner. Sover drygt 3-5 varje dag.

 Fasst man ska ju se allt på den ljusa sidan, dvs 2 veckor praktik kvar. Snart studenten :O Sen en väldig skön sommar hoppas jag. Sen i höst så rycker man in i 4:e Skvadron(Högvakt till häst) (Lumpen). Vilket jag inte vet om jag kommer gilla än :P

Nattens tankar är ganska tomma pga att jag försöker hålla mig vaken =/

Därför sitter jag lyssna på denna sköna låt ;P


Vem vet.

Frågan är vem vill inte stå upp, kämpa och vara sig själv? Aldrig behöva dra en vit lögn eller ''spela'' för att bli omtyck? Frågan som jag även ställer är till dom som vet vem jag är, är jag för mycket? Jag blir för mycket inte sant? Tar plats som en flock elfanter tills jag inte längre ryms och ni blir tvungen släppa elefanterna fri och aldrig träffa dom mer.

Hmm alla säger att barndomen alltid kommer vara det lättaste tiden i livet ;P Alltså dom unga åren kan jag nog hålla med om var lätta och livet var som en dans på mjukglass. Men ''tonåren'' herregud ;P Det kanske har sina ljusa sidor ibland men är detta verkeligen den lättaste tiden i livet?
Jag förstår själv att livet är lika lätt leva som du gör det själv men nån gång måste man väll känna att det flyter på i livet?
Eller får man aldrig stanna upp hämta lite luft?

Jag är riktigt bra på att klaga på saker :P Fasst riktigt dålig att ta tag på saker själv, vart finner alla människor sin kraft/vilja eller ork till att prestera allt ni gör?
Hur finner allt folk sån glädje att leva livet med? Dock tillbringa jag oxå livet med många lyckliga timmar fasst under ensamheten är inte alltid lika glatt. 
But I'm one of a kind I quess.

Men tack till er 3 underbara personen jag nyligen träffat! Ni bär mitt liv just nu! Synd jag inte kan vara den ni förväntar tillbaka men bara så ni vet så försöker jag så bra som jag kan. Och jag skall fortsätta försöka för er vill jag inte förlora. Tack till er.

Men nu har jag skrivigt klart med mitt skit för inatt ;P nu skall jag sova  och utnyttja min kudde ^^
( På ett ikkje perverst sätt... dock kanske den blir blöt )

Godnatt alla , eller kanske godmorgon som det kanske är när ni läser detta.


Pseudonym ? ^^

Satt tänkte på det förut. Varför vill folk vara Anonyma? Hmm alltså jag har inget imot det eller tycker inte det är fel, med vad är anledningen ?  :P
Vissa är Anonyma för att dom inte vågar stå för sina åsikter osv. Men så tkr jag inte det är här på min lilla blogg iaf ;P Sen kanske man vill vara anonym pga det spelar ingen roll om personen vet vem du är, fasst det gör bara ''personen''-mig i frågan nyfiken vilka det anonyma kan vara ;P

Ooh de som händer senare idag är att man skall gå och se Rockweekend on tour på gärde :P Det skall faktiskt bli riktigt trevligt tror / hoppas jag :P Dock lite tråkigt att man måste gå själv fasst sånt får man leva med ^^

RSS 2.0